feestartikelen

Binnenkort iets te vieren?? Dan ben je in onze winkel aan het juiste adres. Of het nou om een verjaardag, geboorte of trouwerij gaat, er is een ruim assortiment aan decoraties. Natuurlijk ook voor andere gelegenheden zoals pensioen, geslaagd, baby shower of gender reveal. Zoek je iets speciaals wat we niet in de winkel hebben dan kunnen we het vaak wel voor je bestellen. Kom daarom op tijd wanneer je speciale wensen hebt.

Ballonnen

Ballonnen hebben we in heel veel kleuren, standaard, metallic en chrome. De normale ballonnen hebben allemaal een doorsnee van 30 cm waardoor het een mooie grote ballon is. Alle onbedrukte ballonnen in ons assortiment zijn ook zeer geschikt om gevuld te worden met helium, je kan dat zelf doen door een wegwerp heliumcilinder te kopen (voor 20, 30 of 50 ballonnen) of je kan ze kant en klaar bij ons ophalen (bij grotere aantallen wel vooraf bestellen graag). Wanneer je heliumballonnen wilt gaan gebruiken voor bijvoorbeeld decoratie informeer dan altijd vooraf naar de mogelijkheden. De zweeftijd van een heliumballon is beperkt, een normale ballon zal 6 tot 8 uur in ieder geval blijven zweven. Wij kunnen de heliumballonnen ook kant en klaar bezorgen bij je thuis of op de (feest)locatie, kom daarvoor langs in de winkel zodat we alles goed kunnen afspreken.

Folieballonnen

Het assortiment folieballonnen is heel divers. De folieballonnen kunnen wij ook gelijk vullen met helium indien gewenst. Door de goede kwaliteit van deze ballonnen heb je dagenlang plezier van je folieballon. Er zijn tegenwoordig ook kleinere folieballonnen in de vorm van cijfers, deze kunnen alleen met lucht gevuld worden. Dit kan je zelf thuis eenvoudig doen.

.