(pas)fotoservice

Al jaren kan je bij ons terecht voor het laten maken van je pasfoto's voor al je legitimatiebewijzen, visa en ook de leuke pasfoto's. Je kan bij ons dagelijks terecht voor het laten maken van pasfoto's. Omdat wij graag goede pasfoto's van u willen maken volgens de officiële regels van de pasfotomatrix adviseren we altijd een afspraak te maken. We kunnen u dan altijd gelijk op de afgesproken tijd helpen, zodat u de pasfoto's ook net voor uw afspraak bij de gemeente gemaakt kunnen worden.

Wij maken ook pasfoto's van baby's, dit kost alleen vaak extra tijd en soms lukt het ook niet gelijk. We adviseren dan ook om pasfoto's van een baby ruim voor uw afspraak bij de gemeente in te plannen. Bij voorkeur plannen we de pasfoto afspraken ook in de ochtend. Voor pasfoto's van baby's gelden ook strenge regels. Wanneer je niet gelijk een ID-kaart nodig hebt voor de pasgeboren baby wacht dan nog even, na een paar maanden kunnen ze al makkelijker het hoofdje zelfstandig rechthouden. 

openingstijden pasfoto service
maandag t/m vrijdag 9:30 tot 12:30 & 13:30 tot 17:00 uur
zaterdag 11:30 tot 13:00 & 14:00 tot 15:30 uur

Een afspraak maken kan hieronder eenvoudig online of door te bellen 033 247 06 33

Prijzen

set a 6 stuks € 10,90
set a 8 stuks € 12,90

digitaal     €  7,90

Digitale pasfoto's kan je niet gebruiken voor een officieel document, deze zijn alleen geschikt wanneer je ergens een pasfoto digitaal moet aanleveren.

Foto's afdrukken

Op onze fotokiosk is het mogelijk om je digitale foto's direct af te drukken in de formaten 10x15 cm, 13x18 cm (met witte rand) of 15x20 cm. Andere formaten zijn ook mogelijk op bestelling, evenals fotoboeken en andere fotoproducten.