Gekoelde dranken

Onderweg en dorst gekregen? We hebben een koelkast vol met koude dranken. Je hebt de keuze uit blikjes/flesjes Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta Orange, Red Bull, AA-drink, Lipton Sparkling, Lipton Green, Lipton Peach, Lipton Mango, Lipton Green zero, Heineken  & Spa blauw.

OLA ijs

Ook zo'n zin in een verkoelend ijsje? Je vindt onze Ola vriezer gelijk voor in de winkel. 

tussendoortje

Zin in een tussendoortje? Vooraan in de winkel vind je allerlei soorten snoep, chips & chocolade. Iedere maand hebben we bovendien een nieuwe special actie!

Voor jou....

Voor jou! is ontstaan in 2006 vanuit het idee dat er een marktbehoefte was aan een nieuw, persoonlijk en origineel chocolade geschenkconcept dat kon inspelen op verschillende geschenk momenten. Dat bleek achteraf een goede en juiste gedachte. Voor jou! ontwikkelde zich snel en groeide sterk. Inmiddels zijn de vele herkenbare Voor jou! doosjes met de heerlijke en ook eerlijke Belgische chocolade in verschillende assortimentslijnen op heel veel plekken in Nederland, België en Duitsland verkrijgbaar.

De productie van al deze chocolade cadeautjes vindt in (semi) eigen beheer plaats in Leiden. De chocolade grondstof is afkomstig van het bekende Belgische Barry Callebaut met wie tevens een duurzaamheidscontract (Cocoa Horizons) is aangegaan. Hiermee worden vele cacaoboeren in Ivoorkust ondersteund en zal de Voor jou! chocolade niet alleen als heerlijk maar tevens als eerlijk worden beschouwd. 

Voor jou! is erg leuk om te geven maar zeker ook verrassend en natuurlijk erg lekker om te ontvangen. Voor jou! …. voor elk moment een uniek cadeautje.